Schoonheidssalon MOOOI

Een rustmoment op de dag.

Eve Taylor

Eve Taylor heeft een instituut van Klinische Aromatherapie opgericht en wordt gezien als de pionier van de moderne Aromatherapie. Ze wordt wereldwijd gerespecteerd om haar kennis en ervaring van al meer dan 40 jaar. Vandaag de dag worden haar manier van opleiden en technieken wereldwijd gebruikt. Ze heeft zelfs in Engeland een koninklijke onderscheiding gehad voor haar verdiensten binnen de beauty industrie.

De producten van Eve Taylor zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de professionele therapeuten, schoonheidsinstituten en spa’s. Deze therapeuten en specialisten kunnen u het beste advies geven voor de thuisverzorging en ervoor zorgen dat u het juiste product krijgt wat u nodig heeft. Dit geeft het beste resultaat voor de beste verzorging.

De producten van Eve Taylor voldoen aan alle eisen van natuurlijke cosmetica en zijn zeer effectief. Bevatten geen minerale oliën, parabenen, alcohol of chemische geurstoffen.

Met al meer dan 40 jaar ervaring binnen de cosmetica, is er zeer veel kennis om producten te ontwikkelen met de beste plantenextracten voor de beste zorg van de huid. U kunt erop vertrouwen dat uw huid krijgt wat het verdient.

Wat is aromatherapie:

Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en het genezen van aandoeningen met gebruikmaking van essentiële oliën.

De levenskracht, die in deze oliën verzameld is, wordt als het ware op de patiënt overgedragen en zal bijdragen tot het herstel van het natuurlijke evenwicht in zijn of haar lichaam.

Iedere olie is in zekere mate antiseptisch (ontsmettend) en heeft daarnaast specifieke eigenschappen, die zich richten op één of meer organen en/of aandoeningen. Het gaat hierbij om een selectief proces, waarbij uitsluitend schadelijke bacteriën worden uitgeschakeld, terwijl de onschadelijke en nuttige ongemoeid blijven. 

Essentiële oliën worden door het lichaam opgenomen via inhalering, de huid of de slokdarm en verlaten het door de huid, de urine of de ontlasting.