Schoonheidssalon MOOOI

Een rustmoment op de dag.

Forever Living Products

Aloë Vera is een plant die in het blad water opslaat en vasthoudt, waarbij de pure gel uit het blad reeds eeuwenlang wordt gebruikt voor verbetering van gezondheid en schoonheid. Het gebruik van bestrijdingsmiddelen wordt vermeden en het gepatenteerde stabilisatieproces zorgt ervoor dat de Aloë Vera in wezen hetzelfde is als de gel uit het blad. Omdat Forever niet afhankelijk is van andere leveranciers, kunnen ze de kwaliteit van deze Aloë garanderen.

Forever producten zijn niet op dieren getest en bewijzen dat de natuur de kracht heeft ons te helpen ons goed te voelen en er stralend uit te zien.

Het brede assortiment biedt dranken, voedingssupplementen, huidverzorgingsproducten, producten voor persoonlijke verzorging, cosmetica en gewichtsbeheersingsproducten.

Zie voor het totale assortiment de site www.foreverliving.com Let op: deze site kunt u linksboven veranderen naar het Nederlands.

Het vertrouwen in deze producten is zo groot dat we u een volledige niet-goed-geld-terug-garantie binnen 30 dagen bieden.

Het aantal producten die Forever biedt is te groot om allemaal te beschrijven. De belangrijkste heb ik er uitgepikt.

Aloë Vera Dranken

Aloë Vera is in verschillende gezonde variëteiten van verse, gestabiliseerde Aloë Vera gel. Het hoofdbestanddeel is de pure Aloë vera gel die zorgt voor zuivering en detox en voor een rijke aanvulling van onze dagelijkse voeding.

Het dagelijks drinken van de Aloë drank brengt de spijsvertering in balans, verbetert de darmwerking en herstelt de gezondheid op cellulair niveau. Ook voor kinderen en dieren. Ontdek de 4 soorten, Aloë basis gel, Aloë Berry nectar, Aloë Bit n' Peaches, Aloë Freedom.

Gewichtsbeheersing

Clean 9 Box

De eerste stap van het Aloë Based Weight Care Program van Forever is de reiniging van het spijsverteringssysteem door pure Aloë Vera.

Deze eenvoudig te volgen 9-daagse reinigingskuur biedt u alle noodzakelijke tools om u te helpen bij het reinigen van uw lichaam, en op uw gezondheid te letten. De ervaring leert dat wanneer u iedere dag opschrijft wat u eet, en uw vorderingen in kaart brengt, de kans groter is dat u het programma blijft volgen en uw doelen behaalt.

Dit levert u het gewenste gewichtsverlies op maar ook niet onbelangrijk de nodige energie om meer te bewegen en een stralende huid.

                                                            Aloë Body Toning Kit

De Aloë Body Toning Kit biedt veel vrouwen met lichte en middelzware cellulite de perfecte ondersteuning om de stevigheid terug te krijgen. De Aloë conditioning crème bevordert de bloedcirculatie waardoor vastzittende afvalstoffen, vet en vocht in het bindweefsel worden afgedreven. Dit resulteert in minder cm. en een stevige huid. 

Persoonlijke Verzorging

Aloë Vera als product! Geen product met een beetje Aloë Vera. Forever Living Products maakt het verschil en combineert alle voordelen van de Aloë Vera gel met de beste kwaliteit van ingrediënten en biedt u daarmee een uniek assortiment natuurlijke, persoonlijke verzorgingsproducten.

U voelt werkelijk het verschil.

Van lotions en crèmes, shampoo, cleansers, tandpasta tot heat lotions voor de spieren en zoveel meer.

U voelt zich op uw best en u ziet er perfect uit met onze complete lijn van persoonlijke verzorging.

Mocht u meer informatie willen hebben over deze producten neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Dit mag natuurlijk gecombineerd worden met een schoonheidsbehandeling maar dat is niet noodzakelijk.